čtvrtek 8. září 2011

Podzimní seriálový speciál


Začátek září nebývá zrovna oblíbený mezi námi školou povinými. Končí léto. Končí prázdniny. Doba nic nedělání a ohřívání se na slunci.

Ale září sebou nepřináší jen školu, práci nebo chladnější počasí. Pravidelně na sklonku mezi koncem léta a začátkem podzimu do všech televizních stanic "vplouvají" naši známí, staří veteráni či úplní nováčci. A všichni mají stejný úkol: získat si naši oblibu, pobavit nás a přimět k dalšímu sledování. Ano. Řeč není o nikom jiném než o televizních seriálech.

Každý z nás měl alespoň jeden oblíbený seriál. Seriál, ke kterému se rád vracel a jehož postavy a jejich osudy ho neustále překvapovaly. Proto jsem se rozhodla a vypsala pár seriálů, které se od 1.9 vrací na naše obrazovky.

V pondělí, 19. září se opět můžeme těšit na úspěšné hity jako How I Met Your Mother, Two And Half Men, Glee, CSI, The Big Bang Theory, Desperate Housewives.

Jako úplní nováčci se nám představí kriminální The Playboy club. Především zábava pro pány, které zde nejpíš potěší pohled na Amber Heard v pracovní uniformě. Dále je tu novinka od stanice FOX, New Girl se Zooey Deschanel, komediální seriál o hlavní hrdice a jejích osudech. Drama Pan Am nebo Homeland od producenta seriálu 24 hours.

Pro méně náročné diváky jsou k dispozici novinky typu Charlie's Angels, Ringer se Sarah Michelle Gellar v hlavní roli či Hart of Dixie. Také se ale i letos vrací teenagery oblíbené The Vampire Diaries, 90210, Gossip Girl nebo i Supernatural s novou 7. řadou.

Pro ty náročnější, jsou tu opět k mání nová pokračování Grey´s Anatomy, House M.D., The Mentalist, Bones, Fringe nebo britská verze Skins.

Žádné komentáře:

Okomentovat